Charlie Whiting 1952-2019

En sorlig dag inom motorsporten. Charlie Whiting gick bort plötsligt bort i natt, endast dagar innan F1-premiären i Australien. Whiting, som var racedirektör i Formel, 1 samt den som alltid startade tävlingarna, drabbades av en blodpropp i lungan. Hans död har chockat hela F1-världen. 

Charlie Whiting blev 66 år gammal.

Under årets första förarpresskonferens hyllades han av de deltagande förarna, och Twitter-omnämnandena fortsätter ramla in. Formel 1 kommer att sakna honom, likaså följarna av sporten. Sebastian Vettel berättade att han hade pratat med honom så sent som igår, när han gick banan. Och Max Verstappen hade spenderat en god stund med honom i Geneve nyligen, och ”pratat om allt möjligt”. Det sista Verstappen sade till honom då var att ”vi ses i Australien”. 

Att Charlie Whiting skulle gå bort så hastigt hade ingen kunnat tro. Han blev endast 66 år gammal. Kategorier:Motor

Etiketter:, , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: