Rånad på titeln?

Gick Ted Kravitz över gränsen? För er som inte vet är Ted Kravitz en av Sky Sports F1:s depåreportrar, som även har ett eget inslag där han delar med sig av sina tankar och reflektioner under tävlingshelgen. 

I ett av sina senare inslag slängde han ur sig kommentaren att Lewis Hamilton hade ”rånats på mästerskapet” förra säsongen, som i det hela ledde till Max Verstappens första VM-titel. Uttalandet fick ringar på vattnet. 

I presskonferensen efter deltävlingen i Mexiko i slutet på oktober, fick segrande Max Verstappen frågan om varför han inte längre ställer upp på intervjuer från Sky Sports F1. Han svarade att det inte var något hastigt beslut, utan något som har vuxit fram efter en rad respektlösa uttalanden från kanalen. Verstappens Red Bull-team backar upp sin förare, och menar att Kravitz uttalande hade partiska undertoner. 

Red Bull vinner å sin sida inga priser för att vara det team som gnäller minst; men nu har bägaren runnit över, anser de. Det här får ses som en läxa för Sky Sports F1 och inte minst Ted Kravitz: han tycks ha blivit den där vännen som gärna drar upp samma taskiga (och uttjatade) skämt gång på gång, trots att man har sagt ifrån otaliga gånger. En egenskap ingen gillar, som han nu får sota för. Sedan finns det en motpol – hur pass lättkränkt ska man vara? Vi lever i ett samhälle där vi inte ens får nysa utan att någon känner sig förnärmad. Och Red Bull leder ligan över teamen som gnäller mest, vad det än gäller. 

Ska tilläggas att i en av Ted Kravitz intervjuer med F1-förarna tog han med sig en kilformad ost, för att beskriva aerodynamiken hos F1-bilarna. Sebastian Vettel från Aston Martin var inte sen med att säga ifrån, och menade att Ted Kravitz slösade på mat för att göra underhållande tv. Summa summarum: det är nog dags att någon börjar agera – Kravitz har fått lite för mycket spelrum. Ett manus är kanske på sin plats?Kategorier:Formel 1, Okategoriserade

Etiketter:, , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: